WIJ (de architect voor jouw nieuwbouw of verbouwing)

WIJ (de architect voor jouw nieuwbouw of verbouwing)

Verbouwing of nieuwbouw? Bedrijf of particulier? Samen je bouwproject realiseren, ondanks wettelijke of financiële beperkingen, daar gaan wij voor!

Als architect merk ik elke dag dat architectuur voor veel mensen een hoog woord is. Iets waar ze ver vanaf denken te staan. Toch heeft iedereen behoefte aan een dak boven zijn hoofd, ruimte om in te leven, te ontspannen en te werken.
Onze bouwprojecten zijn dan ook een boeiende zoektocht naar ruimte- en levenskwaliteit, ontstaan vanuit de dialoog en de wisselwerking tussen architect en bouwheer.

Kom ons vertellen waar jij van droomt en wij leggen uit hoe we dat aanpakken. Zitten we op dezelfde golflengte? Dan zetten we de volgende stap. Maar het moet ‘klikken’! Met je architect ga je immers voor een lange periode in zee en binnen 20 jaar moet je nog steeds tevreden zijn over je keuze.


Onze visie

Verbouwing of nieuwbouw, met een groot of beperkt budget, als handelaar of particulier, voor alleenstaanden, jonge gezinnen of trotse ouders van 7 kinderen,…we beschouwen het als onze taak om - vertrekkend vanuit jouw persoonlijke situatie - een antwoord op jouw maat te formuleren. Samen met jou onderzoeken we je noden en wensen en toetsen deze af aan de stedenbouwkundige voorschriften en je budget. Zo komen we samen tot het perfecte ontwerp, volledig op jouw wensen en mogelijkheden afgestemd.


Persoonlijke aanpak voor je verbouwing of nieuwbouw

Voor jouw project kiezen we resoluut voor een persoonlijke aanpak. We zijn dan ook bewust een kleinschalig architectenbureau. Zo kan je tijdens je volledig bouwproject beroep doen op Karin Kieden, architect (Sint Lucas Brussel, 1990) en zaakvoerder van K2 architecten. 

Als je opziet tegen de rompslomp van de werfbegeleiding, dan kan je overwegen om ons een mandaat te geven om voor jouw rekening je bouwproject te realiseren. We volgden hiervoor een bijkomende opleiding en kunnen je in dit geval als licentiehouder van het Architecten-Bouwers systeem zelfs een prijs- en termijnsgarantie voor je project aanbieden.

(Ver)bouwen met een plus

Met K2 architecten heb je een bouwspecialist bij uitstek, een onmisbare schakel in je bouwproces. Kies samen met ons voor verbouwing of nieuwbouw met:  

+ functionaliteit
+ tijdloze vormgeving
+ correcte prijsramingen
+ forfaitair vastgelegde erelonen
+ een correcte werfopvolging
+ de formule architecten-bouwers (AB)
+ een duidelijk voorontwerpcontract
+ een persoonlijke, professionele aanpak

,

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x