WIJ: de architect voor jouw nieuwbouw of verbouwing

Verbouwing of nieuwbouw?  Samen je bouwproject realiseren, daar gaan wij voor!

Architectuur, da’s niks voor mij

Je denkt misschien dat architectuur een hoog woord is, iets voor in de “boekskes” en dat je daar zelf ver vanaf staat. Maar net als iedereen heb je niet alleen behoefte aan dat functionele dak boven je hoofd, maar ook aan licht en ruimte om in te leven, te ontspannen en te werken.

Jouw bouwproject moet dan ook een boeiende zoektocht worden naar ruimte- en levenskwaliteit, en liefst eentje die ontstaat vanuit de dialoog en de wisselwerking tussen jij als bouwheer en wij als jouw architect.

Kom ons vertellen waar jij van droomt en wij leggen je uit hoe we dat aanpakken. Zitten we op dezelfde golflengte? Dan zetten we de volgende stap en starten we met jouw persoonlijk woontraject. Maar het moet ‘klikken’! Met je architect ga je immers voor een lange periode in zee en binnen 20 jaar moet je nog steeds tevreden zijn over je keuze.

Hoe kies je de architect die perfect bij jou en jouw project past?


Een architect: hoe vroeger, hoe beter

Een antwoord op maat van jouw situatie, daar staan we voor.

Al van voor de aankoop van een bouwgrond of gebouw kan je bij ons terecht voor gepersonaliseerd advies. We doen je ook “out of the box” denken. Vind je bijvoorbeeld niet de geschikte bouwgrond op de locatie van jouw dromen? Dan bekjken we samen met jou de optie om een bestaande woning grondig onder handen te nemen en om te vormen tot jouw droomproject.


Ook voor nieuwbouw kan je bij ons terecht. Aan de hand van een uitgebreide reeks vragen pijlen we naar wat jij – bewust of onbewust - belangrijk vindt in je woning. 


En natuurlijk houden we ook rekening met de meer praktische kant van de zaak: de stedenbouwkundige voorschriften, de resultaten van de grondsondering, de oriëntatie van je gebouw of grond,  je budget,  een logische en heldere indeling,...

Persoonlijke aanpak 

Voor het ontwerp en de realisatie van jouw project putten we niet alleen uit onze ruim 25 jaar ervaring en regelmatige bijscholing, ook onze begeleiding is resoluut persoonlijk. We zijn een bewust kleinschalig architectenbureau, tijdens je hele project heb je één aanspreekpunt waardoor ontwerp en uitvoering probleemloos in elkaar overvloeien.  

Elk voorstel wordt van in het begin fotorealistisch en in 3D uitgewerkt, je hebt meteen een helder beeld van hoe je woning er zal uitzien. We begeleiden je ook in de materiaalkeuzes, verschillende opties zijn dankzij onze 3D-tekenmethode maar een muisklik van elkaar verwijderd.  En natuurlijk wordt elk voorstel onderbouwd door een realistische kostenraming, zodat je op elk moment grip houdt op je budget

als architect werken wij op maat


Energiezuinig en milieubewust 

Over energiezuinig en milieubewust bouwen is het laatste woord zeker nog niet gezegd. Het is een wereld die voortdurend in beweging is, met elke dag nieuwe mogelijkheden. Wij helpen je om door de bomen nog het bos te zien. We overlopen met jou op een duidelijke manier de opties die van toepassing zijn voor jouw project en adviseren je bij het maken van de juiste keuzes


Zorgeloos bouwen of verbouwen

De opvolging van een bouwproject tijdens de uitvoering kan je als bouwheer heel wat kopbrekens bezorgen. Contacten en afspraken met aannemers,de juiste volgorde van de werken, correcte betalingen van de facturen,... Soms voelt het aan alsof je er nog een extra dagtaak bovenop hebt genomen. Als je opziet tegen al deze  rompslomp, dan kan je ons een mandaat te geven om voor jouw rekening je bouwproject te realiseren. We volgden hiervoor een bijkomende opleiding en kunnen je in dit geval als licentiehouder van het Architecten-Bouwers systeem zelfs een prijs- en termijnsgarantie voor je project aanbieden.


keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x