K2 als architect voor jouw bedrijf

K2 als architect voor jouw bedrijf


Ook voor de bouw- of verbouwplannen van jouw bedrijf kan je beroep op K2 architecten.

Of je nu een maakbedrijf, vrij beroep, horeca of winkelruimte wil laten ontwerpen, bij ons als architect ben je aan het juiste adres.Wij ondersteunen je van bij het prille begin. Dit kan zowel bij verbouwing als bij aankoop van een pand of bouwgrond. Je ontvangt vanaf dag één een realistische haalbaarheidsstudie , rekening houdend met jouw wensen en de noden van jouw bedrijf, nu en in de toekomst.

Samen met jou onderzoeken en adviseren wij bij het definiëren van het bouwprogramma om te komen tot een voorstudie op maat , volledig 3-d uitgewerkt en onderbouwd door een realistische kostenraming.

Wij ontwerpen een aangename werkomgeving, voor jezelf en je werknemers en maken van jouw bedrijfsgebouw een visitekaartje waar je klanten graag terugkomen. Bovendien zijn onze ontwerpen efficiënt en gebruiken we kwalitatieve en duurzame materialen, met het oog op een laag energieverbruik.

Wij maken ook het verschil bij het indienen van de vergunningsaanvraag. Dankzij onze ervaring met de stedenbouwkundige diensten in de ruime omgeving kennen wij de plaatselijke gevoeligheden en gaan we voor een stapsgewijze aanpak, gebaseerd op constructief overleg.


Ook de uitvoering van de werken kan je met een gerust hart aan ons overlaten. Vergelijken van prijsoffertes van aannemers, planning, technische bekommernissen op de werf, … nemen wij voor onze rekening en worden op regelmatige basis met jou besproken.

Of verkies je  het volledig zorgenvrij zodat jij je ook tijdens de werken nog voor de volle 150% kan toeleggen op jouw bedrijf? Dan werken wij onder mandaat, met een vaste prijs- en termijnsgarantie volgens de formule Architecten-Bouwers.


,

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x