K2 als architect voor jouw bedrijf

Ook voor de bouw- of verbouwplannen van jouw bedrijf kan je beroep op K2 architecten.

Of je nu een maakbedrijf, vrij beroep, horeca of winkelruimte wil laten ontwerpen, bij ons als architect ben je aan het juiste adres. 

Een apart gebouw voor jouw bedrijf is vooral functioneel, maar moet ook aantrekkelijk zijn voor je klanten en voor je personeel. Het wordt immers een omgeving waar je werknemers vele uren gaan doorbrengen en bovendien het visitekaartje voor je bezoekers. En zoals je weet: je kan maar één keer een goede eerste indruk achterlaten. Onze bedrijfsarchitectuur laat zien waar je voor staat!


Maar ook een combinatie van wonen en werken, perfect geïntegreerd maar met aandacht voor de nodige privacy, zien we helemaal zitten.


We denken van in het begin met je mee

Wij ondersteunen je van bij het prille begin. Dit kan zowel bij nieuwbouw als bij de verbouwing van een bestaand pand. Je ontvangt vanaf dag één een realistische haalbaarheidsstudie , rekening houdend met jouw wensen en de noden van jouw bedrijf, nu en in de toekomst.

Samen met jou onderzoeken en adviseren wij bij het definiëren van het bouwprogramma om te komen tot een voorstudie op maat , volledig 3-d uitgewerkt en onderbouwd door een realistische kostenraming.Ontwerp en vergunning: zorgenvrij!

Wij ontwerpen een aangename werkomgeving, voor jezelf en je werknemers en maken van jouw bedrijfsgebouw een visitekaartje waar je klanten graag terugkomen. Bovendien zijn onze ontwerpen efficiënt en gebruiken we kwalitatieve en duurzame materialen, met het oog op een laag energieverbruik.

Wij maken ook het verschil bij het indienen van de vergunningsaanvraag. Dankzij onze ervaring met de stedenbouwkundige diensten in de ruime omgeving kennen wij de plaatselijke gevoeligheden en gaan we voor een stapsgewijze aanpak, gebaseerd op constructief overleg.

architect op de werf

De uitvoering, da's helemaal ons ding

Ook de uitvoering van de werken kan je met een gerust hart aan ons overlaten. Vergelijken van prijsoffertes van aannemers, planning, technische bekommernissen op de werf, … nemen wij voor onze rekening en worden op regelmatige basis met jou besproken.

Of verkies je  het volledig zorgenvrij zodat jij je ook tijdens de werken nog voor de volle 150% kan toeleggen op jouw bedrijf? Dan werken wij onder mandaat, met een  prijs- en termijnsgarantie volgens de formule Architecten-Bouwers.


keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x