Wij

Wij

Dagelijks merken wij dat architectuur voor veel mensen een hoog woord is. Iets waar ze ver vanaf denken te staan. Toch heeft iedereen behoefte aan een dak boven zijn hoofd, ruimte om in te leven, te ontspannen en te werken.
Onze bouwprojecten zijn dan ook een boeiende zoektocht naar ruimte- en levenskwaliteit, ontstaan vanuit de dialoog en de wisselwerking tussen architect en bouwheer.

Onze visie

Verbouwing of nieuwbouw, met een groot of beperkt budget, als handelaar of particulier, voor alleenstaanden, jonge gezinnen of trotse ouders van 7 kinderen,…we beschouwen het als onze taak om - vertrekkend vanuit jouw persoonlijke situatie - een antwoord op jouw maat te formuleren. 

Persoonlijke aanpak

We kiezen resoluut voor een persoonlijke aanpak. We zijn dan ook bewust een kleinschalig architectenbureau. Zo kan je tijdens je volledig bouwproject beroep doen op Karin Kieden, architect (Sint Lucas Brussel, 1990) en zaakvoerder van K2 architecten.

(Ver)bouwen met een plus

Met K2 architecten heb je een bouwspecialist bij uitstek, een onmisbare schakel in je bouwproces. Kies samen met ons voor:  

+ functionaliteit
+ tijdloze vormgeving
+ correcte prijsramingen
+ forfaitair vastgelegde erelonen
+ een correcte werfopvolging
+ de formule architecten-bouwers (AB)
+ een duidelijk voorontwerpcontract
+ een persoonlijke, professionele aanpak

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x