verbouwing kinépraktijk met woonst

keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right

In de Keerbergse bossen

Een warm gevoel in zwart en wit

Een nieuw dak met een plus

Het dak van deze woning was versleten en bovendien van asbest. Door even verder door te denken werd met beperkte structurele aanpassingen de oppervlakte van de bovenverdieping vergroot en kreeg de hele woning een moderne look.

Verrassend appartementsgebouw Heist-op-den-Berg

Strak verborgen achter latwerk Holsbeek

Strakke extensie Baal verbouwing

Vrijstaande gezinswoning Tremelo

Houten gevelbekleding net even anders

Extra ruimte hoef je niet altijd op de grond te zoeken. Bij deze woning werd het lage zadeldak vervangen door een volwaardige verdieping in houtskeletbouw. De gevels werden afgewerkt in thermowood, waarbij de planken in afwisselende breedtes werden geplaatst. Zo krijg je een houten gevelbekleding met net dat tikje meer.

Uitgeleefd woonhuis wordt ruime gezinswoning

Een oude woning grondig kunnen verbouwen heeft vele voordelen. De bestaande muren vormen de ruwbouwconstructie, waar je op een doordachte manier ruimte kan winnen door muren te verplaatsen, af te breken en toe te voegen. Qua isolatie en technieken vernieuw je alles, dus dat is meteen helemaal up-to-date. En vermits je verbouwt, kan je profiteren van het verlaagde btw tarief van 6%

Kantoor met punch

Totale facelift Heist-op-den-Berg

Eigentijdse villa Kerkom nieuwbouw

Lumineuze uitbreiding Tremelo

Pittig commercieel

Markant samenspel van materialen Heist-op-den-Berg

Hedendaagse driegevelwoning Haacht

Geschakelde appartementen Tienen

Stoere woning met carport Putte

Licht en ruimte, dat kan ook in een rijwoning!

Bij het maken van een nieuwe achterbouw voor deze rijwoning, werd centraal een lichtstraat voorzien, zodat de hele woning kan genieten van natuurlijk daglicht. Ook de praktische kant werd niet uit het oog verloren: de open keuken geeft uit op een berging die tegelijk een buffer vormt tussen keuken en leefruimte, aan de straatkant kwam een ruim bureau/speelruimte met ingebouwde kasten, de inkom werd achteruit geplaatst zodat er een buitenkast onstond voor vuinisbakken.

Total make over: van fermette naar hedendaagse villa

Energetische renovatie van een jaren 70 woning

Een eigenzinnig uiterlijk, maar een totaal gebrek aan enige isolatie, zo kon je deze jaren 70 woning voor de verbouwing omschrijven. Het eigenzinnig uiterlijk werd behouden, de isolatieschil grondig aangepakt en met enkele gerichte ingrepen werd de relatie binnen/buiten hersteld.

Grijze zink - rode baksteen: de ideale match

sneak preview van onze projecten in ontwerpfase

Ontdek hier waar we op dit moment mee bezig zijn en doe nog meer inspiratie op voor jouw bouwproject

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x